top of page
Strik/Kits

Vi udvikler selv vores strikdesigns, og her er et klassisk tidsløst design samt en perfekt pasform det vi altid efterstræber.

Få smukke designs som ikke bliver udskiftet, men med tiden vil komme i forskellige farver.

Vi tror på et forbrug, hvor man køber færre men bedre ting.

Design og kvalitet som varer mindst en generation, og som derfor er bedre både for forbrugeren og for verden. 

Derfor er alle produktets detaljer lige vigtige, kvaliteten er den bedste, pasformen udviklet med omhu  og produktionsmetoden afgørende for vores produkter. 

For os tager alt tid, da vi gør os stor umage i hele udviklingsprocessen. At det tager ekstra tid at være omhyggelig afspejles i hele vores univers. 

De designs, som kommer på fabrik, skal kvalitetsmæssigt være på linje med den håndstrikkede linje, og derfor har vi valgt at få det strikket i Danmark hos de bedste i branchen.

Det er vi dybt taknemmelige for, da vi samtidig ønsker at bidrage til at knowhow og produktion bliver bibeholdt på dansk jord, efter de højeste standarter og kvaliteter.

Dette kan mærkes på produkterne, som både strikkes og syes i Danmark. Vi er meget stolte af dette unikke samarbejde.

IMG_2307.jpeg

Vi har ikke nogle produkter at vise her lige nu.

INTERIØR

Vi udvikler tekstildesigns inspireret af den sjælsomme og stærke nordiske natur. 

Da vi bor på Bornholm midt i Østersøen er det en blanding af øens rolige puls, smukke skiftende farver, finurlige strukturer og til tider meget voldsomme naturkræfter der præger vores designunivers. 

Som øboere er vi meget tæt forbundet med og afhængige af naturens luner. Dette åbner op for en stor inspirationsåre, som vi kan tappe uendeligt af. 

Klipperne som titter op overalt på øen, grounder os, og minder os om, hvor ubetydelige vi er, set med naturens øjne. 

Dette afføder stor taknemmelighed og trang til at tage vare på, og give plads til den natur, som var før og som er efter. 

Vi syer primært selv vores produkter i vores studio i Nexø, og samarbejder med andre lokale små virksomheder for at fuldende vores produkter med den største fagekspertise og kvalitet.

Kvaliteten er afgørende, og derfor har vi valgt at samarbejde med Ekelund væveri i Sydsverige. Det er en af Sveriges ældste hørfabrikker og GOTS certificeret. Det er vigtigt for os at vores fabriksproduktion af tekstil ligger så tæt på vores egen matrikel som overhoved muligt og at fabrikken er ordentlig. 

Ordentlig i den gode gamle forstand, at man opfører sig korrekt og pænt overfor både natur og mennesker. 

Ekelund væveri er kongelig hofleverandør i Sverige, da de er kendt for deres sublime kvalitet og gode håndværk, så vi og vores kunder er i de bedste hænder i dette samarbejde.

Kunst/Unika

I vores studio i Nexø står der 2 store gamle trampevæve, som er gået i arv fra vævere, der var på Bornholm før.

Disse væve forpligter og kræver et særligt tidsrum som ligger langt fra en travl hverdag. 

De kræver langsommelighed, fokus, og en væren til stede mens der arbejdes, ellers knækker trådene simpelthen.

Men når væven mødes på den rigtige måde, åbner den op for en verden af farver og muligheder, som kun bliver større for hvert skridt man tager. 

At væve kræver en tilstedeværelse af sindet, og en indre ro, før der gives, og kan man give dette, så får man tifoldig igen. 

Vævede værker fødes i tråde af en fast rytme, og med et rolig sind, hvor inspirationen kan flyde fra kroppen ud gennem hænderne.

Nogle gange sniger planter, sanket i lokalt i naturen sig ind i trådene, og andre gange er det farverne eller strukturer der leger. 

Tiden forsvinder i dette givende arbejde, og glæden ved udførsel bliver spundet ind i hver tråd. 

Vi laver pt udsmykning, billeder, vægtæpper og lampeskærme, men der er egentlig ingen grænse for, hvad vi kan finde på. 

Således kan du også kontakte os, hvis du ønsker et særligt unikaværk, der passer til dit rum/temperament.

bottom of page