top of page
Svaneke.JPG

 

 

Hvem er vi?

Vores historie begynder i København på Østerbro, hvor vi begge arbejder og har travlt – for travlt. Stine uddannet skrædder og flere år ved de store scener som teaterskrædder og siden videreuddannet sourcer og indkøber i en række af Københavns store modehuse. Thomas fuldmægtig i ministerie og siden chefkonsulent. Vi har tidligt et brændende ønske om at starte virksomhed op sammen og flytte ud af byen, men dagene og al vores tid går med at passe jobs, børn mm.

 

En dag beslutter vi dog at gøre alvor af drømmen om at flytte, da en mulighed viser sig på Bornholm. Efter lidt research bliver vi enige om at leje et hus i Svaneke og prøve idéen om ø-livet af, for at se om det kan fungere for os og vores tre børn. Det kan det. Og efter 6 måneder køber vi et dejligt stort gammelt bindingsværkshus midt i byen. Med et lille værksted i.

 

Nu tager tingene fart og snart er Stine optaget med egne tekstile værker på en Arts & Crafts udstilling ved Grønbechs Gaard samtidig med at idéen om de første produkter og en lille forretningsplan tager form. Samtidig bliver Thomas ekstern lektor ved Kunstakademiets Designskoles afdeling i Nexø med speciale i Business Development. Tingene går op i en højere enhed.

 

Vi har valgt at tage til Bornholm og starte vores virksomhed for at have mindre travlt og kunne fokusere mere på de vigtige ting i livet – det nære. Mærke årstiderne og naturen til hverdag, tage på ’klipperne’ en hverdags-sommeraften eller sidde i haven med et glas bobler og nyde lyden og duften af havet tæt ved.

 

Vi har altid interesseret os for særlige historier, materialer og mennesker, som kan, vil og brænder for noget. Vores idealer og interesser kan man genfinde i  vores virksomhed, vores produktion og vores produkter.

 

Vi har lagt meget kærlighed i vores produkter - det håber vi, du kan mærke.

Med venlig hilsen Stine og Thomas

IMG_1842.jpeg

Vi er inspireret af traditionen og historien - men ikke bundet af den - det giver os plads til at udforske og fortolke - og på den måde kommer vi af men skaber også vores egen historie.​

Tradition er ikke bare gammeldags i negativ forstand. I vores travle liv og moderne samfund, forelsket i alt nyt, er tradition også en ballast for os.

Historier og skæbner minder os om, at fokusere på de flygtige øjeblikke vi er her, -og nyde dem.

Vi ønsker med vores virksomhed og dens produkter  at invitere ind i en fortælling og med på en rejse – tilbage i tiden, ind i ro’en.​Vi håber du vil med...​​​

download.png

Medlem af ACAB Bornholm siden 2021

bottom of page