top of page

      Interiør

Vi udvikler tekstildesigns inspireret af den sjælsomme og stærke nordiske natur. Da vi bor på Bornholm midt i Østersøen er det en blanding af øens rolige puls, smukke skiftende farver, finurlige strukturer og til tider meget voldsomme naturkræfter der præger vores designunivers.

Som øboere er vi meget tæt forbundet med og afhængige af naturens luner. Dette åbner op for en stor inspirationsåre, som vi kan tappe uendeligt af.

Klipperne som titter op overalt på øen, grounder os, og minder os om, hvor ubetydelige vi er, set med naturens øjne. Dette afføder stor taknemmelighed og trang til at tage vare på, og give plads til den natur, som var før og som er efter.

Vi syer primært selv vores produkter i vores studio i Nexø, og samarbejder med andre lokale små virksomheder for at fuldende vores produkter med den største fagekspertise og kvalitet.

Kvaliteten er afgørende, og derfor har vi valgt at samarbejde med Ekelund væveri i Sydsverige. Det er en af Sveriges ældste hørfabrikker og GOTS certificeret. Det er vigtigt for os at vores fabriksproduktion af tekstil ligger så tæt på vores egen matrikel som overhoved muligt og at fabrikken er ordentlig.

Ordentlig i den forstand, at man opfører sig korrekt og pænt overfor både natur og mennesker.

Ekelund væveri er kongelig hofleverandør i Sverige, da de er kendt for deres sublime kvalitet og gode håndværk, så vi og vores kunder er i de bedste hænder i dette samarbejde.

bottom of page