top of page

Masterclasses, kurser workshops og rådgivning

Vi stod i den situation, da vi ville starte en kreativ virksomhed, at råd, vejledning og kurser var der masser af, men det passede bare ikke helt på os.

Enten var der fokus på et ’business as usual’ med kurser i SEO-optimering, økonomi og regnskab, salg og markedsføring osv eller også var der fokus på at udvikle sig kreativt med fokus på materiale, æstetik, kreative skills osv. Vi ønskede at forene begge dele – altså at udvikle det kreative og det kommercielle sammen i én virksomhed. To spor i samme rejse.

 

Samtidig ønskede vi at starte med kraft, tydelighed og overbevisning. En klar historie, et stærkt brand og stærke værdier, der skulle stå lysende klart fra dag 1, og genspejles i vores måde at producere på, agere på samt i de enkelte produkter.

 

Endelig ønskede vi selvstændighed og frihed i vores liv, og dermed en virksomhed, som vi ville kunne leve af inden for en overskuelig fremtid. En virksomhed der arbejdede for os og ikke omvendt. Som kunne skabe spændende netværk og muligheder for at rejse og opleve, denne skaleringsmulighed ønskede vi at indtænke fra starten.

 

Vores løsning blev at starte virksomheden op som et fælles projekt, hvor det kreative og det forretningsmæssige kunne forenes, hvor vi begge kunne byde ind med vores spidskompetencer, og hvor vi kunne ’træde dansen sammen’.

 

Alt det vi har gjort - og gør - er affødt af vores egne ønsker, mindset og tilgang til det at starte, drive og skalere en kreativ virksomhed.

Nu vil vi gerne dele vores viden og erfaringer med dig – vi håber det vil hjælpe dig, som det har hjulpet os.

 

Sådan skaber du succés med din kreative virksomhed

Har du et håndværk du brænder for, en hobby du gerne ville kunne leve af, eller måske allerede en lille arts & crafts virksomhed, du driver i din fritid, og vil du gøre dette til en levevej, men er usikker på hvordan? 

 

Vi har skabt vores kursusprogram til netop denne situation, fordi arts & crafts virksomheder udgør en særlig branche, og fordi vi synes, den vejledning som er tilgængelig enten har et for stærkt kommercielt perspektiv eller tilsvarende et for stærkt kreativt/skills perspektiv. Det at starte, drive og skalere en arts & crafts virksomhed er jo netop noget, der foregår

i spændet mellem disse to discipliner og tankegange.

 

Derfor vi har besluttet at designe et out-reach program for at hjælpe andre kreative ildsjæle med at starte, drive og udvikle deres kreative virksomheder.

 

Vores kurser er alle blevet til med udgangspunkt i en stærk forretningsmæssig forståelse, egne erfaringer og samtidig en respekt for de særlige ønsker og behov, der kendetegner arts & crafts virksomheder og deres ledere.

 

Hvis ovenstående passer dig og din situation, og du er blevet nysgerrig, vil vi glæde os til at blive klogere, mere innovative og mere entreprenante sammen med dig og sammen skabe en stærkere kreativ branche nationalt.

Om vores kurser

Vores kurser er specialdesignede til at hjælpe kreative virksomheder – og ledere af kreative virksomheder – med at udvikle sig vha de nyeste og mest effektive internationale business-redskaber, teorier og modeller inden for innovation, entreprenørskab og ledelse.

 

Vi har fokus på at lære fra os, så vores kursister får ikke alene rådgivning, men læring og viden til at handle på, og ikke mindst at komme i gang med at omsætte den til konkrete tiltag og resultater i deres egne virksomheder. Læringsperspektivet er helt centralt i forhold til at skabe de bedst mulige forudsætninger for stærke virksomheder og stærke virksomhedsledere. At forstå og arbejde med teori, model, metode og den rette tilgang til hverdag er afgørende.

 

Formålet med kurserne er således at kvalificere kursisten til at kunne håndtere en bred vifte af innovative, entrepreneurielle, ledelsesmæssige og udviklingsorienterede opgaver i egen virksomhed eller i en allerede eksisterende virksomhed. Desuden at kunne handle entreprenant og innovativt samt identificere, udvikle og eksekvere på forretningsmuligheder enten i nye eller eksisterende virksomheder og organisationer.

 

Kursusoversigt 

Alle kurser, masterclasses og workshops lægger op til handling. At man finder og tester 3 vigtige antagelser med udgangspunkt i de anvendte modeller og teorier med det samme. På den måde sikrer vi, at man ikke bare lærer nyt, men også begynder at anvende den nye viden med det samme. Og netop handlingsperspektivet er helt centralt i vores kurser.

Så kom, lær og eksekver sammen med os og bring din virksomhed og dit kreative lederskab fremad allerede i dag.

 

Intro - kursus

  • 10 pointer der kan ændre din måde at starte eller drive din kreative virksomhed på

 

Virksomhed

  • Fra idé til opstart - Steps til en succesfuld start up​

  • Drift og innovation - Sådan skaber du en mere innovativ og stærkere virksomhed

  • Fra drift til vækst – Sådan skalerer du din kreative virksomhed​

Ledelse

  • Sådan laver du en stærk organisation og stærke partnerskaber

  • Sådan skaber du et stærkt arbejdsliv og træder i karakter som leder ​

  • Sådan arbejder du med autencitet i din virksomhed

Rådgivning

Hvis du vil tale om, hvordan du kommer videre med din virksomhed, har du mulighed for at booke en individuel rådgivningssession á 30 minutter. På de 30 minutter fastslår vi, hvilken situation din virksomhed er i netop nu, vi identificerer 3 ting der kan gøres for at komme videre og vi laver en plan for at komme i gang.

Rådgivningen tager udgangspunkt i de modeller og redskaber der arbejdes med i vores kurser.

Priser

Kurser

Alle kurser er som udgangspunkt 60 minutters masterclasses med kort Q&A session til sidst.

 

Pris: 250,-/kursus/person/ex. moms

 

Workshops

De enkelte masterclasses kan foldes ud som workshops på 3 timer.

 

Max 10 deltagere: Enhedspris 10.000,-/ex. moms

Max 20 deltagere: Enhedspris 15.000,-/ex. moms

Max 30 deltagere: Enhedspris 20.000,-/ex. moms

Individuel sparring

Individuel sparring og rådgivning med udgangspunkt i indholdet fra kurserne.

 

Pris: 250,-/halve time/person/ex. moms

Formater

Alle vores masterclasses, kurser og workshops kommer som fysisk undervisning, blended eller rene on line sessioner efter ønske og behov.

 

Særlige tilbud

Er du en del af et fællesskab, fx en skole, en forening, en virksomhed eller noget helt tredje, så tag fat i os for at høre om muligheden for, at vi kan lave et særligt tilbud til lige netop dig som fx foredrag, masterclass, tilrettede kurser, workshops eller noget helt tredje.

 

Om underviseren

Thomas Godt er medejer og medstifter af GodtBornholm, og er her ansvarlig for forretningsudvikling, strategi og kapital.

 

Du får en rutineret og motiverende formidler med 20 års erfaring fra ledelse, undervisning, kurser, workshops og rådgivning inden for emnerne innovation, entreprenørskab og forandringsledelse. Thomas er adjunkt ved Copenhagen Business Academy i Innovation og entreprenørskab og tidligere ekstern lektor ved Det Kongelige Danske Kunstakademi i strategisk design og virksomhedssamarbejde samt certificeret Change Manager.

TILMELDING

Vi arbejder med løbende hold. Når vi har samlet en passende gruppe kursister beslutter vi hvor, hvornår og hvordan det enkelte kursus afvikles.

 

Tag fat i os på kontakt@godtbornholm.com eller 4043 2107for at høre mere om vores næste masterclass.

VORES REJSE 

bottom of page