top of page
  • Materiale: Vores bornholmske unika møbeltekstiler er håndvævede og hvert design er udviklet til det enkelte møbel. De fleste designs er inspireret af traditionelle olmerdugsmønstre fra Bornholm, og farverne er hentet fra vores daglige liv i den smukke og rige bornholmske natur. Tekstilerne bliver ale udviklet på håndvæven i vores værksted i Svaneke.

  • Møblerne: Møblerne er alle håndplukket rundt omkring på Bornholm, hvor vi går på jagt efter spændende antikke møbler på de bornholmske gårde og markeder. Vi elsker den måde man fremstillede møbler på i gamle dage, fulde af detaljer , gode materialer og hvert enkelt møbel fuld af personlighed. Vi lader os inspirere af det enkelte møbel, når vi laver det håndvævede tekstil, og møbelstoffet underbygger hermed møblets egen fortælling, og den inspiration det fremmer i os. Vi vurdere ved hvert møbel, hvor meget patina, møblet skal beholde for at bevare sit oprindelige udtryk. Vi tænker også her meget på miljøet og støtter up-cycling tanken, ved at de gamle møbler får et nyt og endnu længere liv. De bornholmske møbler bliver nænsomt restaurerede og ompolstres, hos en bornholmsk møbelpolstrer. Vi hylder håndværk i alle led, og vil ønsker at støtte de lokale virksomheder. 

  • Dit eget møbel: Er du interesseret i at høre mere om vores unika møbler, eller har du et møbel i forvejen, du ønsker at forny med en af vores unikke mønstre, så henvend dig på: Kontakt@godtbornholm.com

  • Kvalitet og godt håndværk er det vigtigste for os, du får et møbel der er unikt.

  • Vi har mulighed for at producere vores egne mønstre på en af Danmarks sidste møbelfabrikker, så kontakt os gerne hvis et sådan samarbejde ønskes. Vi har mange mønstre i bogen, som ikke er vist her på sitet, og vi kan også udvikle mønstre direkte til dit hjem, butik el hotel mm. Skriv os blot en mail.

  • Vi er medlem af Dansk Tekstillaug.  https://www.dansktekstillaug.dk/

bottom of page